Welkom bij GPM

Global Portfolio Management

GPM nv is sinds meer dan 15 jaren een gewaardeerde partner voor vastgoedeigenaars en vastgoedinvesteerders. Als lokale en volledig onafhankelijke specialist in het beheer van het bedrijfsmatig vastgoed is Global Portfolio Management niet verbonden met enige nationale en/of internationale vastgoedmakelaar. Global Portfolio Management werkt steeds in exclusieve opdracht voor hun opdrachtgevers.

GPM maakt er een erezaak van om hun belangen op een loyale, vertrouwensvolle en professionele manier te behartigen zodat hun vastgoedinvesteringen en bouw gerelateerde projecten optimaal kunnen renderen. De ruime vastgoedexpertise van GPM en het brede netwerk van de twee vennoten, bezorgen GPM de nodige legitimiteit en vastgoedkennis om de belangen van hun vele trouwe klanten optimaal te kunnen dienen.


ONZE DIENSTEN

  • Property Management
  • Project Management
  • Syndicus
  • Verhuur Coördinatie
  • Investerings- en verkoopsbegeleiding
  • Handelshuur administratie & locatie advies
Lees Meer

Onze Diensten

Property Management

Property Management is voor ons meer dan louter het verwerken van huurgegevens, het overstijgt dit. Wij zien het als een tactisch-strategische opdracht ten behoeve van onze opdrachtgever.

Project Management

Wij zorgen voor een geïntegreerde aanpak van alle bouwtechnische werken: een correcte budgettering, een pragmatische aanpak en een doorgedreven controle op de uitgevoerde werken.

Syndicus

Als erkend syndicus helpen wij – zelfs in een opstartfase van een vastgoedcomplex – elke ontwikkelaar en/of Vereniging van Medeeigenaars met deze typische wijze van beheer.

Handelshuuradministratie

Vanuit onze jarenlange betrokkenheid met winkelvastgoed, bieden wij een nieuwe service aan winkelketens: wij zorgen voor uw administratief winkelmanagement, becijferen of de gevraagde huren marktconform en de servicelasten correct zijn, is de garantie en de registratie nog geldig. Zijn uw winkels nog goed gelegen, hoe evolueert uw omzet in die regio…?

Investering & verkoopbegeleiding

Onze ervaring met vastgoedinvesteringen en desinvesteringen is opgebouwd gedurende vele jaren, door veelvuldige deals en operaties voor zowel nationale als internationale vastgoedspelers. We kennen de procedures, hebben een gedegen kennis van de wetgeving terzake en onderhouden de beste contacten met gespecialiseerde adviseurs en advocaten.

Verhuur Coördinatie

De vastgoedmarkten van vandaag, zowel de winkelvastgoedmarkt als de kantoren- en logistieke markt zijn uiterst concurrentiëel: wij kennen de spelers, de best geplaatste makelaars en zijn vaak de meest aangewezen partner voor onze vastgoedklanten om de bezettingsgraad van hun gebouw of winkelcentrum op peil te houden

Onze jarenlange ervaring

PROPERTY MANAGEMENT
PROJECT MANAGEMENT
VERHUUR COÖRDINATIE
SYNDICUS

Contacteer ons

  • 92/6 Gulledelle B-1200 Brussels
  • Phone: +32 (0) 2 647 52 15
  • E-mail: info@globalpm.be
Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst.